0,00 PLN

Brak produktów w koszyku.

sobota, 9 grudnia, 2023
0,00 PLN

Brak produktów w koszyku.

Wesprzyj KEW
swoim 1,5% podatku,
nasz numer
KRS 0000013264

Rozlicz PIT Online z PITax.pl dla OPP.
Projekt realizujemy we współpracy z IWOP.
0,00 PLN

Brak produktów w koszyku.

Strona głównaBibliotekaTrashëgim polak. Trashëgimi ballkanike

Trashëgim polak. Trashëgimi ballkanike

Polish_legacy_albanski

 

Edhe pse gjeografikisht të largët Polonia dhe vendet e Ballkanit Perëndimor (Bosnja dhe Hercegovina, Kosova, Mali i Zi, Maqedonia e Veriut, Serbia dhe Shqipëria) kanë një histori të gjatë marrëdhëniesh të ndërsjella plot me shkëmbime njerëzish dhe idesh. Lexhoni: Trashëgim polak. Trashëgimi ballkanike. Kontributi polak në kulturën, artin dhe shkencën e Ballkanit Perëndimor.

Here is the Albanian edition of the album.

 

POPULARNE

Skip to content