0,00 PLN

Brak produktów w koszyku.

czwartek, 30 listopada, 2023
0,00 PLN

Brak produktów w koszyku.

Wesprzyj KEW
swoim 1,5% podatku,
nasz numer
KRS 0000013264

Rozlicz PIT Online z PITax.pl dla OPP.
Projekt realizujemy we współpracy z IWOP.
0,00 PLN

Brak produktów w koszyku.

Strona głównaBibliotekaПолската оставнина, балканско наследство

Полската оставнина, балканско наследство

Polish_legacy_macedonian

 

Иако географски далечни, Полска и земјите на Западен Балкан (Албанија, Босна и Херцеговина, Косово, Северна Македонија и Србија) споделуваат долга историја на односи, како и размена на луѓе и идеи. Прочитајте: Полската оставнина, балканско наследство. Полскиот придонес кон културата, уметноста и науката на Западен Балкан.

Here is the Macedonian edition of the album.

 

POPULARNE